Monday, March 7, 2011

Viimane ohtu

Tana on siis meie viimane ohtu Iquitoses ja vaga kahju on siit edasi liikuda. Poole tunni parast saame Gazzaga kokku ja lahme kohalikku baari seitsme puukoore jooki proovima, et seda viimast ohtut tahistada. Edasi ilmselt tuleb juba natukene vahem eksootikat ja rohkem tsivilisatsiooni. Pagana kahju on tegelikult, mulle see dzunglilinnade kaootilisus ja kylade looduslahedane elu vaga meeldis.
Gazzal ongi see dengue fever, aga onneks on see oigel ajal avastades ravitav, eile haiglas sai mingid vastavad systid ja tana oli juba jalul, lihtsalt nork veel. Millalgi edaspidi tulevad veel moned systid.
Ahjaa, see Beleni slumm, kus ma ykspaev politseieskordi saatel kaisin. Gazza raakis, et tana paeval oli seal olnud mingi intsident, et rooviti hullult yhte valget tydrukut, hulk raha ja dokumendid jne, mingi ime labi saadi siiski varas katte ja tassiti politseisse, kus pika seletamise peale oli enamus asju tema kaest katte saadud. Gazza teadis asjast, kuna ta kais politseis kaasas tolgiks. Lahemalt ma ei teagi veel, mis seal koik juhtus, eks varsti kuuleb.
Ongi koik, uued uudised vast juba Tarapotost ja/voi Lamasest.

No comments:

Post a Comment