Thursday, March 31, 2011

Punkt...jargmise korrani

Meie lend Frankfurthi ja sealt edasi Helsingisse valjub ca kolmveerand tunni parast ja loodetavasti jouame onnelikult koju. Hetkel kasutan lennujaama wifit viimaste muljete kirja panemiseks.
Eilse ohtu ja tanase paeva veetsime Bogotas, eile kaisime kohalikus ooklubis vaatamas, kuidas rahvas pidutseb ja tegime moned olled, tana lonkisime parkides ja kaisime teile koigilen shokolaade kaasa ostmas :P Ooklubi oli vaga lahe, musa oli hea, koht selline kodune ja natuke reggae honguline, koht oli tais igasugu kirjut rahvast, segamini kohalikke ja gringosid, indiaanlasi ja rastamehi ja ilusaid end yles loonud negritasid. Siinsed peod on selles mottes meie omadest erinevad, et koik toepoolest kogu aeg tantsivad, mitte nagu meil, et pool aega vaadatakse klubis niisama ringi. Joodi ka seal m´uidugi vaga ohtralt )meie seekord mitte).
Nyyd siis peale ligemale pooltteist kuud koju tagasi ja tunnen end hetkel toelise voorkehana igal pool. Kindlasti lendan esimesel voimalusel siia maailmajakku tagasi ja siis tulevad juba uued blogid.

No comments:

Post a Comment