Thursday, February 16, 2023

Mõmmi the Rebel

Jõudsime õnnelikult Dallasesse ja teeme oma Guatemala City lennuni natuke aega parajaks. Siin on kell 18, aga Eesti aja järgi kell 2 öösel ja no ega ei ole just kõige reipam tunne praegu. Magama saab alles kunagi paljude tundide pärast, aga ehk õnnestub lennukis ka veidi tukkuda. Ja jõuan ehk kähku veel natuke muljetada. 

Kuna lendasime esialgu ju USAsse, siis päeva kõige väsitavam osa ei olnud üldse mitte see 11-tunnine lend vaid hoopis lõputu bürokraatia ja kontrollid igal sammul. Algas see juba Helsinkis, kui lennule minnes suunati mind miskipärast eraldi boksi veel täiendavasse kontrolli. Siis narkoproovid ja lõhkeainete proovid, aga nali oli selles, et lisaks minult ja kotilt võeti proovid ka reisisell Mõmmilt. Eks ta selline kahtlane tüüp on muidugi küll…Mõmmi oli õnneks juba jõudnud enne kokaiini ära tõmmata ja lõhkeained naabri kotti sokutada, nii et saime edukalt boardida 😜

Dallase lennujaam on hiiglaslik ning siin veetsime veel rõõmsalt 2,5 h erinevates kontrollides, kaasa arvatud agrikulruursete objektide kontrollis, kuna olime unustanud oma 2 õuna kotti ja need on ju raudselt biorelvaga nakatatud. Mõmmi tegu raudselt jälle. 

Lendasime üle Põhja-Gröönimaa ja siis terve Kanada, seega nägime palju ilusaid jäiseid vaateid Gröönimaa loodusest, kus ainult jää, lumi ja mäed. Panen mõned pildid ka siia. Nüüd aga varsti hakkame siis lendama Guatemala Citysse ja kohale jõuame kohaliku aja järgi südaööl. Esialgu magame end välja ja siis vaatame edasi ja blogin siis ka vast millalgi homme õhtul esimesi päris muljeid. 

Pildid siis ka.



 


No comments:

Post a Comment