Wednesday, February 22, 2023

Emale palju õnne sünnipäevaks!!!

Eestis on juba 23.veebruar käes ja ema Riinal sünnipäev, seega kõigepealt suured õnnesoovid siit Guatemalast! Käisime sel puhul ilusas restoranis söömas ja maiustasime virsikukokteilidega, Mõmmi lasi ka head maitsta. Tõestusmaterjaliks pildid ka. 

Hommik algas meil oma majutuskohas hommikusöögiga, mis oli nii üüratu, et olin peale sellega lõpetamist nii oimetu, et Kirsti nimetas seda food coma’ks. Peale toibumist võtsime siiski ette paarikilomeetrise jalgsimatka naaberkülla Santa Cruzi ja tagasi, tee tähendas üsna palju mägedes ronimist, aga ühtlasi ka muidugi imelisi loodusvaateid. Mu vorm on hetkel ikka väga kehv, pikk haigus ja oma jala tõttu mitte sportimine on oma jälje jätnud, väga raske oli ronida. 

Nüüd puhkame siin viimast õhtut oma lux majutuses ja homme siis liigume chicken busidega Antiguasse tagasi, et sealt peagi Kariibi mere poole edasi liikuda. Kirsti siin tegeleb sellega, et loeb internetist Guatemala ühistranspordiga juhtunud liiklusõnnetuste kohta ja lubab edaspidi bussidega sõites igaks juhuks närvide rahustuseks Xanaxit võtta 😂 Aga ok, ega pikka juttu täna pole, pildid meie tähistamisest ja tänasest matkast ka. Ja homme juba vast rohkem juhtumisi. 










See viimane pilt nyyd siis food coma 😂

No comments:

Post a Comment