Friday, February 17, 2023

Antigua Guatemala

Raporteerin, et jõudsime õnnelikult kohale ja meil on kõik hästi, kui just ajavahest tingitud unesegane olek välja arvata. 

Oleme nüüd ühtlasi ka tõelised Dallase lennujaama eksperdid, kuna eile seal olles muudeti meie Dallas-Guatemala City lennu väljumise väravat seal olemise aja jooksul kokku 6 korda, mõnel juhul muutus isegi terminal. See tähendab, et enamuse ajast kappasime muudkui ühest väravast teise, kasutades vahel rongi teise terminali saamiseks…ja nii kui õigesse kohta saime, tuli jälle teade, et teie väljumise värav on muutunud, ja kogu nali algas jälle otsast peale. 

Guatemalasse kohale jõudsime nats peale südaööd ja meie guesthouse’i magama nii kella kaheks öösel. Täna hommikul siis uudistasime natuke oma elamist, meil on siin ilus, katuseterrass võrkkiikede ja miljonivaatega üle linna vulkaanile, terrassil kasvavad meil maasikad ja sidrunipuu, igal pool puud ja põõsad õites. Ainult et ilm oli täna natuke selline pilvine, ei saanud vulkaanist eriti häid vaateid siiski. Jalutasime niisama linnas, vaatasime ilma ja inimesi, shoppasime ja mõnulesime. Ja siis nii lõuna paiku läks kogu linnas elekter ära 😂 See on siin üsna tavaline, mäletan, et Nicaraguas oli ka tavaline teema, et vahepeal voolu polnud. Võtsime pudeli rummi ja mõtlesime sellega tulla oma katuseterrassile väikest pealelõunast siestat pidama, aga siesta osutus hoopis maratonmagamiseks. Vajusime täitsa ära ja magasime mingi 6 tundi jutti. Nyyd hakkab kell 10 õhtul saama ja ma ei tea, kes nüüd öösel magab…Vähemalt tuli mingi aeg õhtul elekter tagasi st saan internetti ja moblat laadida. 

Lõpetuseks mõned tänased pildid ka siia ja uuesti tuttu. Homme siis juba uued juhtumised. 





No comments:

Post a Comment