Thursday, February 24, 2011

Unetu varahommik

Eile juhtus selline lugu, et olime pealelõunal linnas kolamisest väsinud ja mõtlesime ca kella 4 ajal teha hostelis väikese uinaku. Väike uinak kujunes selliseks, et ärkasime kell 2 öösel ja otse loomulikult ei olnud siis enam mingit und. Kuna keset ööd mitte midagi teha ei olnud, siis õnnestus mul veel ca 2 tundi magada, aga isegi minusugusele kroonilisele unekotile oli veel rohkem magamine üle jõu käiv. Nyyd siis istume hostelis üleval, kell on kohe varsti 6 ja päike hakkab tasapisi tõusma. Välja sööma minna on mõtet ca alates 8st, enne on kõik kinni. See tähendab, et praegu tuleb lihtsalt veel paar tundi jokutada ja kasutan seda aega, et mõned pildid siia üles laadida.
Veel mõni sõna kliimast ja ilmast. Päeval on siin sooja ca 20 kraadi, öösiti ca 10 ja kuna asume nii ekvaatori lähedal, siis on aasta läbi täpselt sama kliima. Nii jahe on sellepärast, et Bogota asub 2600 m kõrgusel mägedes. Ilm on selline kevadiselt mõnus ja karge. Homme lendame Amazonase äärde Leticiasse, kus saab juba loodetavasti 30-kraadiseid temperatuure kogeda.L´hedus ekvaatorile t´hendab siin ka seda, et oo ja paev on yhepikkused, paike touseb kell 6 hommikul ja loojub kell 6 ohtul.
Nüüd siis pildid. Panen siia mõned täiesti tavalised tänavapildid, andmaks edasi üldist linnapilti. Kuna siin ei leidu praktiliselt ühtegi maja, mis ei ole graffitit täis või muidu ära soditud, siis jäädvustasin mõned ilusamad-huvitavamad graffitid. Viimane pilt on killuke kohalikku huumorit meie hosteli eest: keegi on elektriliinidesse riputanud poodud mehe :P




No comments:

Post a Comment