Tuesday, February 22, 2011

Bogotas kohal

Nii. Olen ylivaga vasinud ja kuri, aga annan teada, et oleme +nnelikult maandunud. Lend oli pikk ja kurnav, alutasime sellest, et mingi lennuki tehnilise probleemi tottu startisime tund aega hiljem ja mehaanikapoisid kaisid, mutrivotmed peos, murelike ja hairitud nagudega lennukis ringi. Ei tekitanud just erilist kindlustunnet.

Nyyd on kell juba ligemale 11 ohtul ja lahen ilmselt kohe magama. Hostelil pole muidu vaga viga, aga see on ilma kytteta ja siin on oositi sooja ca 10 kraadi. Moskiitosid olen ka juba oma 3 maha loonud. Vannituba naeb valja selline, et ma ei julge minna katsetama, kas on sooja vett voi ei ole, kuna ilmselt on tulemus ikka selles suunas, et sooja vett pigem ei ole. Homme vaatab linna peal veidi ringi, millised teised kohad on, kuid paistab, et kyttesysteemi olemasolu ei ole siin sugugi mitte kombeks.

Ahjaa. Columbia Lonely Planeti raamatu unustasin lolli peaga lennukisse, nii et nyyd ei ole meil raamatut ega ka orna aimugi, kust seda osta ja hostelis ei oska keegi sonagi inglise keelt, et saaksin valja selgitada, kust seda hankida saaks. Pean hommikul oma hisp keele vestmiku abil selgeks oppima, kuidas seda hispaania keeles valja selgitada (ja ka vastusest aru saada).

Nyyd igatahes tuttu ja ehk on homme parem paev.

No comments:

Post a Comment