Friday, February 24, 2023

Sundog cafe: dogs allowed


Kuulge me jõudsime Rio Dulcesse suht Kariibi mere lähedal. Igasugu asju on juhtunud aga first things first - me hakkasime nats napsu võtma. Ööbime ühes bungalows metsas, kus nali on selles, et meil ei ole siin eriti seinu. St kylgmised seinad nagu on, aga otsi pole. Kirsti just kurtis, et toas võiks ehk nagu mingi peegel olla ja mina vastu, et kuule mis peegel, kuhu see peegel peaks minema, meil ei ole seinu ju! Kirsti nõus, et ilma seinteta on üsna raske kùll peeglit kuskile panna. 

A ma parem ei aja siin rumalat purjus inimese juttu rohkem vaid pigem siis juba homme pohmellis iniese juttu. Me olime täna päev otsa teel, buss sõitis 6 tunni asemel 9 tundi, nägime kahjuks üht end teel surnuks sõitnud tsiklimeest, lõputuid liiklusummikuid jne, aga lõpuks jõudsime kohale ja nohhh…eee…margaritad olid odavad ja suured jne. Homme pikemalt. Seinteta elamisest ka siis homme. Praegu siis mõned niisama pildid. Aa ja elagu Eesti!!! Ikkagi EV aastapäeva puhul, ega me siin mingid niisama alkohoolikud ei ole. 

Ja pealkiri on meil selline seepärast, et me sattusime napsutama kohas nimega Sundog Cafe, millel oli eraldi juures märge, et dogs allowed. 



No comments:

Post a Comment